21+ Onderzoek

Doelgroep:

Studenten van 21 jaar of ouder die niet voldoen aan de eisen van een vooropleiding.

 

Aanbod:

Onderzoek om alsnog toelating te krijgen tot de gewenste opleiding.

 

Werkwijze:

De samenstelling van het onderzoek en de lengte kunnen per opleiding verschillen. In het eerste contact wordt vastgesteld naar welke opleiding uw belangstelling uitgaat. Hierop wordt het toelatingsonderzoek aangepast. Indien u behoefte heeft aan een algemene niveau-indicatie voor het HBO kunt u gebruik maken van een algemeen capaciteitenonderzoek. U wordt uitgenodigd voor deelname aan de schriftelijke testdag. Tijdens de testdag maakt u - afhankelijk van de eisen van de opleiding - testen en vult u vragenlijsten in die inzicht geven in uw capaciteiten, persoonlijkheid en/of interesse.

 

Afronding:

De resultaten en hieruit volgende bevindingen worden schriftelijk aan u gerapporteerd.

 

Meer informatie:

Voor de volgende opleidingen van Zuyd Hogeschool kunt u zich rechtstreeks bij ons aanmelden. U dient hiervoor eerst telefonisch (046-4583775) contact met ons op te nemen om een afspraak voor de test in te plannen. Daarna klikt u op de link van de opleiding waarvoor u zich wilt aanmelden, en vult u uw persoonlijke gegevens in de e-mail die zich dan opent aan. Als u alles heeft ingevuld klikt u op verzenden.

 

N.B. voor hotmail gebruikers! We constateren de laatste tijd steeds vaker dat cliënten hun uitnodiging niet ontvangen op hun hotmail adres, of dat deze in de spamfolder terecht komt. Controleer je spamfolder, of geeft een ander e-mail adres op.

 

If you are a non-Dutch speaking student:

The English entrance test is planned once a year. The next opportunity is scheduled for March 26th 2020. If you are willing to enroll  in education year 2020/2021, you have to participate on this date. Deadline for registration is set on March 26.

‚Äč

Information English entrance test

 

Voor de overige opleidingen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de betreffende opleiding van Zuyd Hogeschool.