• kleine letters
  • medium letters
  • grootte letters

 

 

 

 

 

Linked In Facebook

 

Ontwikkeling is onze inspiratie!

Heb je gekozen voor een vervolgopleiding in het mbo, hbo of wo maar twijfel je over de juistheid van die keuze? Zoek je aanknopingspunten om je goed te (her-)oriënteren in het mbo,hbo of wo? Een tijdige en grondige voorbereiding van je studiekeuze kan je helpen.  Denk eens na over een studiekeuze-onderzoek. Na een intake, neem je deel aan een onderzoek naar capaciteiten, studievaardigheden , interesse en persoonlijkheid. Vervolgens ga je samen met een adviseur in gesprek om je uiteindelijke studiekeuze verder te bepalen. Lijkt dit gedegen traject je iets? Wacht niet te lang en neem contact met ons op!  De deadline voor aanmelding in het hoger onderwijs is verschoven naar 1 juni.  Voor het mbo is de deadline verschoven naar 1 mei. Aanmelding na deze data is wel mogelijk maar je hebt geen automatisch recht op toelating. 

 

In verband met de maatregelen omtrent het Corona-virus kunnen wij - bij ongewijzigd beleid - tot 1 juni geen groepsgewijze activiteiten uitvoeren. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en  zullen u op de hoogte houden via de website en via de mail. Als u vragen heeft, neem dan telefonisch contact op.

Testdagen (studievoortgang, studiekeuze of 21+)

  • neem telefonisch contact op over de laatste informatie

 

Schoolkeuzeonderzoek groep 8 (NIO testdag)

  • neem telefonisch contact op over de laatste informatie

 

Profiel ASL zet mensen in hun kracht in hun loopbaan

Dit doen we door middel van betekenisvolle interactie, direct en persoonlijk contact staat hierbij voorop.

 

Profiel ASL is gespecialiseerd in studie- en loopbaanvraagstukken

Profiel ASL beschikt over  ervaren psychologen, loopbaanadviseurs en  psychologische medewerkers. Met hun professionele kennis over opleidingen en  beroepen helpen zij u om de juiste keuzes te maken.

Behalve door ruime kennis en ervaring onderscheidt Profiel ASL zich door de nieuwste methodes van onderzoek en webbased ondersteunde methodieken.

 

Profiel ASL richt zich op leerlingen/studenten en hun ouders, scholen voor voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en hoger onderwijs en werkgevers, werkenden en werkzoekenden. Het advies is haalbaar, realistisch en zorgt ervoor dat u gericht actie kunt ondernemen.

 

Profiel ASL biedt onder andere dienstverlening bij:

  • knelpunten in de studievoortgang
  • het maken van keuzes voor passende en haalbare studies en onderwijsvormen
  • het bepalen van een volgende stap binnen uw loopbaan
  • vaststelling van de geschiktheid voor en haalbaarheid van functies

 

Profiel ASL staat open voor contact om uw vragen over loopbaanoriëntatie te beantwoorden. Een gesprek verheldert en is altijd vrijblijvend. Bel ons op 046-458 3775 en maak een afspraak. Of vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op. In een oriënterend gesprek kan de adviseur u vertellen welke dienst bij uw vraag past, welk resultaat dit kan opleveren en wat de kosten zijn.