Assessment

Doelgroep:

Werkenden en werkzoekenden die willen bepalen wat een passende en haalbare stap binnen hun loopbaan zou kunnen zijn

 

Aanbod:

U bent op een punt in uw loopbaan aangekomen waarbij u voor het punt staat om een (gedwongen) loopbaanstap te zetten. Onder begeleiding van een professioneel loopbaanadviseur wordt er gewerkt aan uw zelfinzicht. Uitgaand van uw persoonlijke vraagstelling wordt aandacht besteed aan uw capaciteiten, belangstelling, persoonlijkheid, competenties, werkstijl, drijfveren, sterktes en ontwikkelpunten.

 

Werkwijze:

Aan het assessment gaat een (telefonisch) intakegesprek vooraf. Het doel van het intakegesprek is uw vraagstelling duidelijk krijgen, de aard van het mogelijke onderzoek vaststellen en het traject verduidelijken. Het schriftelijk deel dat hierop volgt bestaat uit een op maat samengesteld onderzoeksprogramma dat aansluit bij uw vraagstelling. In persoonlijke gesprekken wordt met u ingegaan op het verloop van uw loopbaan, de onderzoeksresultaten en welke aanknopingspunten hieruit volgen voor uw volgende loopbaanstap.

 

Afronding:

Als afsluiting ontvangt u de uitslagen van de testen en vragenlijsten met een korte toelichting over de betekenis van deze uitslagen. U kunt er ook voor kiezen alle bevinden in een uitgebreid psychologisch rapport vast te laten leggen. Het spreekt voor zich dat alle gegevens uit het assessment door ons strikt persoonlijk en vertrouwelijk worden behandeld.

 

Meer informatie:

Spreek met een van onze adviseurs. Het is vrijblijvend. Bel 046-458 3775 en maak een afspraak. Of vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op.