Ontwikkeling is onze inspiratie!

Maand van de studiekeuze met speciale kortingsactie voor eindexamenkandidaten

Lees hier wat je kunt verwachten!

Geplande Testdagen:

 

‚Äč- Dinsdag 08 november 2016

- Maandag 19 december 2016

- Donderdag 5 januari 2017

 

Profiel ASL zet mensen in hun kracht in hun loopbaan.

Hierbij gaan we uit van het gedachtegoed van de positieve psychologie. Dit doen we door middel van betekenisvolle interactie, direct en persoonlijk contact staat hierbij voorop.

 

 

Profiel ASL is het grootste bureau in Zuid-Nederland voor onderzoek en advies bij studie- en loopbaankeuze.

 

Profiel ASL beschikt over  ervaren psychologen, loopbaanadviseurs en  psychologische medewerkers. Met hun professionele kennis over opleidingen en  beroepen helpen zij u om de juiste keuzes te maken.

Behalve door ruime kennis en ervaring onderscheidt Profiel ASL zich door de nieuwste methodes van onderzoek en webbased ondersteunde methodieken.

 

Profiel ASL richt zich op leerlingen/studenten en hun ouders, scholen voor voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en hoger onderwijs en werkgevers, werkenden en werkzoekenden. Het advies is haalbaar, realistisch en zorgt ervoor dat u gericht actie kunt ondernemen.

 

Profiel ASL biedt onder andere dienstverlening bij:

-           knelpunten in de studievoortgang

-           het maken van keuzes voor passende en haalbare studies en onderwijsvormen

-           het bepalen van een volgende stap binnen uw loopbaan

-           vaststelling van de geschiktheid voor en haalbaarheid van functies

 

Profiel ASL staat open voor contact om uw vragen over loopbaanoriëntatie te beantwoorden. Een gesprek verheldert en is altijd vrijblijvend. Bel ons op 046-458 3775 en maak een afspraak. Of vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op. In een oriënterend gesprek kan de adviseur u vertellen welke dienst bij uw vraag past, welk resultaat dit kan opleveren en wat de kosten zijn.