• kleine letters
  • medium letters
  • grootte letters

Linked In Facebook Twitter

 

 

Ontwikkeling is onze inspiratie!

Tijd om te kiezen

De tijd vliegt, het moment van kiezen komt steeds dichterbij maar je twijfelt nog over je studiekeuze. 

Ben je nog niet zeker van je studiekeuze, overweeg je te stoppen met je huidige studie of wil je je in het vooreindexamenjaar goed voorbereiden, meld je dan aan voor een studiekeuze-onderzoek. Na een intake, neem je deel aan een onderzoek naar capaciteiten, studievaardigheden , interesse en persoonlijkheid. Vervolgens ga je samen met een adviseur in gesprek om je uiteindelijke studiekeuze verder te bepalen. Lijkt dit gedegen traject je iets? Wacht niet te lang en neem contact met ons op!

 

Geplande Testdagen:

- Dinsdag 22 augustus

- Woensdag 6 september

- Dinsdag 19 september

 

Profiel ASL zet mensen in hun kracht in hun loopbaan

Dit doen we door middel van betekenisvolle interactie, direct en persoonlijk contact staat hierbij voorop.

 

Profiel ASL is gespecialiseerd in studie- en loopbaanvraagstukken

Profiel ASL beschikt over  ervaren psychologen, loopbaanadviseurs en  psychologische medewerkers. Met hun professionele kennis over opleidingen en  beroepen helpen zij u om de juiste keuzes te maken.

Behalve door ruime kennis en ervaring onderscheidt Profiel ASL zich door de nieuwste methodes van onderzoek en webbased ondersteunde methodieken.

 

Profiel ASL richt zich op leerlingen/studenten en hun ouders, scholen voor voortgezet onderwijs, beroepsonderwijs en hoger onderwijs en werkgevers, werkenden en werkzoekenden. Het advies is haalbaar, realistisch en zorgt ervoor dat u gericht actie kunt ondernemen.

 

Profiel ASL biedt onder andere dienstverlening bij:

-           knelpunten in de studievoortgang

-           het maken van keuzes voor passende en haalbare studies en onderwijsvormen

-           het bepalen van een volgende stap binnen uw loopbaan

-           vaststelling van de geschiktheid voor en haalbaarheid van functies

 

Profiel ASL staat open voor contact om uw vragen over loopbaanoriëntatie te beantwoorden. Een gesprek verheldert en is altijd vrijblijvend. Bel ons op 046-458 3775 en maak een afspraak. Of vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op. In een oriënterend gesprek kan de adviseur u vertellen welke dienst bij uw vraag past, welk resultaat dit kan opleveren en wat de kosten zijn.