Decanen en mentoren ... werken met Profiel ASL?

Profiel ASL werkt in opdracht van en met decanen/mentoren binnen het Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroeps Onderwijs en Hoger Onderwijs. Wij bieden diensten bij diagnose en begeleiding van studievoortgangsproblemen en ondersteuning bij de loopbaanorientatie van leerlingen en studenten.

 

De methode Beroepskeuzedagboek met diverse uitgaven wordt door Profiel IMO ontwikkeld, uitgebracht en landelijk verspreid. Profiel ASL verzorgt bijscholing van decanen/mentoren over Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding (LOB) en aanverwante thema’s.

 

Profiel ASL ondersteunt u bij het professionaliseren en uitvoeren van LOB activiteiten. Effectiviteit kunt u verbeteren met Klassikale Testafname, Correctie en Rapportage van Vragenlijsten,Workshops en de LOB methode. Profiel ASL geeft professionele invulling aan uw ouderavonden en kan ondercapaciteit op uw decanaat opvangen.

 

Voor zorgteams en leerlingbegeleiders is het goed te weten dat door Profiel ASL ook Trainingen verzorgd die schoolse spanningen van leerlingen kunnen verminderen.

 

Uiteraard kunt u leerlingen/studenten of hun ouders doorverwijzen naar Profiel ASL voor complexere studie- en loopbaanvraagstukken waarbij een onafhankelijk en deskundig advies gewenst is.

 

Interesse?

Spreek met een van onze adviseurs. Het is vrijblijvend. Vertel wat wij voor u kunnen doen. Bel 046-458 3775 en maak een afspraak. Of vul het contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op. In een oriënterend gesprek kan de adviseur u vertellen welke dienst bij uw vraag past, welk resultaat dit kan opleveren en wat de kosten zijn.